Den bedste Mark Ryden Anti Theft-rygsæk "Mocchasio"

Mark Ryden Mocchasio Anti Tyveri Rygsæk (MR5815)

 Hvordan ser ægte frihed ud for dig? Jeg ved, at hands-free bestemt er det første, der popper op i dit sind. Hands-free med et smil på dit ansigt og ingen bekymringer i dit sind, uden at nogen af dine muskler trækker sig intuitivt til at lave et karatehug i forsvar for dine mest værdifulde ejendele……det er ægte frihed, og det er hvad Mark Ryden’s Mocchasio anti-tyveri rygsæk er designet til at bringe til dig.

Jeg var skeptisk over for tyverisikre rygsække i starten. Efter den forfærdelige oplevelse på en forretningsrejse, hvor min rygsæk blev skåret op af en lommetyv med poltergeist-agtig snedighed, og mine værdigenstande blev taget uden at jeg blev advaret, følte jeg mig håbløst overbevist om, at alle rygsække måtte være i disse ubarmhjertige tyvers vold. Men jeg tog fejl!

Efter en lang søgning på Google, stødte jeg på Mocchasio tyverisikker rygsæk. Jeg var imponeret over specifikationerne, så jeg besluttede at prøve den.....og voila! Den har opfyldt mit ønske om at føle mig sikker på mine værdigenstande, mens jeg er på rejse. Læs videre for at se, hvorfor jeg aldrig rejser uden en.

Lukketype

Selvfølgelig er det første, som lommetyve vil gå efter, lynlåsen på din rygsæk. Men hvad med at gøre det umuligt for dem at se lynlåsområdet? Som i, vent, hvor er lynlåsen? Det er den geniale idé, som Mark Ryden har været i stand til at finde på til Mocchasio anti-tyveri rygsæk design.

Leder du efter lynlåsen? Du bliver nødt til at vende tasken om, fordi lynlåsen er på bagpanelet med en klap fra frontpanelet, der strækker sig over lynlåsen og rører ved bagpanelet for at holde lynlåsen skjult. Smart!

Indendørs Opbevaringsdesign

De indre rum i denne tyverisikre rygsæk er designet til at indeholde specifikke genstande, og dette giver en organiseret måde at pakke og bære dine værdigenstande på.

Der er et laptoprum, som er bredt nok og langt nok til at bære en 15,6 tommer laptop. Der er også et andet rum lige under laptoprummet, som er beregnet til at bære din tablet. Begge rum er polstrede og har stropper til at holde enhederne på plads, så de ikke glider ud.

Der er også andre rum til at opbevare andre små værdigenstande som penne og nøgler og stadig holde dem organiseret uden at blive kastet rundt i rygsækken under bevægelse.

Lagerkapacitet

Mocchasio anti-tyveri rygsækken har et rygpanel og en frontkrog. Den forreste del er designet på denne måde af en god grund, og det er for at øge det generelle rum, der er tilgængeligt for bæreren. Den forreste del er en D-formet niche, der er meget mere rummelig end rygpanelet, men har også flere rum (ligesom rygpanelet) til opbevaring af dine værdigenstande, så de ikke falder rundt. Efter at have fyldt rummene i frontkrogen, er der stadig nok plads til at opbevare de mere uregelmæssigt formede værdigenstande som dit kamera og din paraply.

Generelt har Mocchasio anti-tyveri rygsækken en generøs opbevaringskapacitet på 20-35 liter, men forbliver utrolig let med kun 2,2 pund.

Sikkerhedssølvrefleksstribe

One more security feature in this bag that really impressed me is the inclusion of reflective bars located on each of the top corners and on the sides. The essence of these illuminating safety bars is to reflect light of up to 150 meters away and over. This feature makes it possible for you to travel at night & not have to worry about night security.

Den eneste ulempe ved dette tyverisikker rygsæk det gør det ekstremt svært for lommetyve og tyve at få fat i personlige ejendele inde i tasken. Så hvis du er en lommetyv, der trives på andres værdigenstande, kan du overveje at genoverveje dit karrierevalg.